Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 19 april 2019

Wandelen met Raquel voor Europa

De Europese Verkiezingen van 23 mei staan voor de deur. Als enige kandidaat uit de 3 Noordelijke provincies voor D66 zet ik met trots en enthousiasme in voor een mooie uitslag voor onze partij en onze regio. En dat betekent ook dus een mooie uitslag voor Europa. Want D66 blijft dé Europa partij, en gezien alles wat er tegenwoordig speelt (ie. Brexit, groei van populistische, anti-EU partijen) moeten we met z’n allen zorgen dat het zo blijft. Dat neemt ook -en zeker in onze regio’s- extra energie insteken om de draagvlak voor een vertrouwen in Europa te herstellen en versterken. Ik ben er van overtuigd dat ik, met mijn Europees verhaal en verbinding met het Noorden, als kandidaat daar een belangrijke bijdrage aan kan leveren. 
 
De betrokkenheid van en verbinding tussen de Noordelijke afdelingen zal fundamenteel zijn voor een succesvolle campagne. Bewust van het feit dat we heel veel van onze mensen en afdelingen vergen, en zeker zo kort na de Provinciale Staten verkiezingen, vraag ik toch om jullie steun voor onze/mijn campagne. Als we samen optrekken, als een verenigd Noorden, kunnen we veel beter het idee van het belang van een verenigd Europa aan de kiezers overbrengen. 
 

Om deze onderling verbinding tijdens de campagne te bevorderen heb ik ‘De Verbindingslijn’ geopend: RaquelinEuropa@gmail.com is het adres waar D66ers en burgers hun ideeën en zorgen voor en over Europa kunnen sturen, als basis voor dialoog binnen en buiten de partij. Ik zal mijn allerbest doen om alle berichten tijdig en persoonlijk te beantwoorden!

 
Maar échte verbinding kunnen we niet alleen online creëren. Daarom wil ik graag een natuurwandeling met andere D66ers doen rond de ‘3 Provinciënpunt’ in Allardsoog. Een prachtige omgeving een symbolisch ook, want uiteraard, daar komen onze mooie Noordelijke provincies letterlijk bij elkaar! Een mooie kans om elkaar te ontmoeten en ‘in gesprek met’ burgers te gaan. Kom jij ook? 
Wanneer: zondag 28 april, beginnen om 9.30u ’s ochtends. 
Verzamelpunt: Restaurant De Drie Provinciën, Bakkeveenseweg 15, 9343 TB Een West
Op naar 23 mei!
 
Hartelijk groet,
 
Raquel García Hermida-van der Walle
Kandidaat Europarlementariër D66, Lijst 1, #8