Steun ons en help Nederland vooruit

Karin Zwiers

Algemeen secretaris

In 2015 ben ik – eindelijk – lid geworden van D66. Om meer dan alleen een financiële bijdrage te kunnen leveren, heb ik me in mei 2019 kandidaat gesteld voor het regiobestuur Drenthe.

Het secretariaat van het regiobestuur past bij mij. Ik houd ervan als bijeenkomsten, verkiezingen en procedures ordentelijk verlopen en ik denk dat een goede organisatie van belang is voor goed functionerende afdelingen en fracties en voor een open en transparante cultuur binnen de partij. Daarnaast is het leuk en interessant om nieuwe mensen te leren kennen en op verschillende manieren met elkaar samen te werken vanuit het sociaal-liberale gedachtegoed.

Ik woon in Assen en werk daar als schoolleider van de internationale schakelklas (ISK) van het Dr. Nassau College. Naast mijn werk probeer ik voldoende te lezen, maar kijk ik ook graag naar spannende series. Verder speel ik regelmatig samen met vrienden bordspellen en pubquizzen en bezoek ik af en toe een concert of theatervoorstelling.

 

Heb je een vraag, verzoek of mededeling aan het regiobestuur? Neem dan gerust contact met me op via bestuur@d66drenthe.nl