Steun ons en help Nederland vooruit

Romy Dekker

Fractiemedewerker

20 jaar

Ubbena

Mijn naam is Romy Dekker, ik ben 19 jaar oud, geboren in Assen en nu woonachtig in Ubbena. Vanuit mijn interesse voor politiek, geschiedenis en taal (met in het bijzonder de Duitse taal), heb ik besloten om European Languages & Cultures in Groningen te gaan studeren. In mijn vrije tijd rijd ik paard en houd ik ervan om creatief bezig te zijn.

Sinds september 2017 ben ik lid van D66, omdat ik me aangetrokken voel tot de standpunten ten aanzien van Europa, duurzaamheid, onderwijs en voltooid leven. In tijden waarin het Nederlandse politieke landschap versplintert en polariseert met het ontstaan van partijen als Denk en Forum Voor Democratie, is D66 juist de partij die verbindt.

Tot mijn spijt merk ik dat mijn leeftijdsgenoten zich weinig interesseren voor de Drentse politiek en zich ook niet altijd gehoord voelen door provinciale politici. Dit gaat mij aan het hart, omdat ik van mening ben dat ondanks het feit dat Drenthe aan het vergrijzen is, de jongeren hier in Drenthe zich ook gehoord zouden moeten voelen. Het is van belang dat jongeren de kracht en schoonheid van deze provincie gaan en blijven inzien, omdat zij de dragers zijn van het vitale, duurzame en leefbare Drenthe van morgen. Als Drentse jongere zet ik mij vanuit D66 dan ook van harte in voor het Drenthe van morgen.

Telefoon: 0622715676